RSS Feed

Elaine din Seinfeld a apărut goală pe coperta Rolling Stones

vezi toate articolele de
11 Apr 2014 la 07:30 comenteaza acum 1491 vizualizari.

Actrița Julia Louis-Dreyfus a apărut goală, în revista Rolling Stone, cu Constituția Americii frumos scrisă pe spate. La cei 53 de ani ai săi, câștigătoare a patru premii Emmy, actrița arată foarte bine. Și ideea pe care s-a bazat pictorialul a fost să demonstreze că nu doar femeile de până la 30 de ani arată bine și nu doar după zeci de operații estetice.

În ultimul an Louis-Dreyfus a fost considerată un fel de …prima doamnă a comediei, titlu care i se datorează rolului Selena Meyer, vicepreședinta cinică, egoistă și într-un fel amuzantă din serialul Veep (difuzat de HBO). Actrița vorbește în interviul acordat revistei Rolling Stone despre cariera sa de aproape 30 de ani în showbiz și despre faptul că nu a lăsat ca sexismul și adepții acestuia să i se pună de-a curmezișul în calea ambiției. Ea povestește că deși s-a lovit de numeroase probleme tipic hollywoodiene de câteva ori, și-a continuat proiectele începute fără să pună prea mult la suflet nereușitele.

Deși toată lumea a lăudat-o atât pentru curajul cu care a pozat cât și pentru felul impecabil în care arată, o parte a presei a observat și comentat faptul că la baza spatelui, mai pe șleau – deasupra fundului, sub textul Constituției, apare semnătura unuia dintre Părinții Fondatori ai SUA – John Hancock. Problema este că acest John Hancock n-a semnat niciodată Constituția, el fiind faimos într-adevăr pentru stilul și mărimea semnăturii sale de pe un document istoric oficial însă, hm, pe …Declarația de Independență a SUA și nu pe Constituție :)

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!